fejlec

Iskolánk igyekszik minden olyan igényt kielégíteni, amely a hagyományos értékek mellett a modern kor kihívásaira készíti fel a gyermeket.
Modern világunkban pedig egyre nagyobb teret nyer az informatika, s a számítógép, így mi már óvodásoknak szervezünk olyan délutánokat, melyeken játékos formában ismerkedhetnek meg a legkisebbek a számítógéppel.

A foglalkozásra nagyon sokan eljöttek, olyan is akadt, aki már másodszor volt velünk. Ez külön megtiszteltetés, hiszen azt jelenti, élvezték a gyerekek a foglalkozást a PC Peti szobájában fellelhető játékokkal. Első lépésben megbeszéltük, milyen részekből áll a számítógép, melyek a fő alkotóelemei. A legutolsó lépésben tértünk rá az egérre, amely a játékok irányítójaként működött. Először festékeket tettünk sorrendbe színek alapján, majd következtek a formák. Kicsi és nagy háromszögekből kellett angyalt, virágot és labdát készíteni. A foglalkozás végén pedig közlekedési táblákat raktunk össze, s voltak olyanok, akik felismerték azt, melyik, mit jelent. Igazi jó szórakozás volt!

angol

English

Védőháló

Diavetítés

NFU ESZA Széchenyi Terv mtm Tehetségpont Ökoiskola Határtalanul európai iskolagyümölcs-program Digitális témahét xclass Fenntarthatósági témahét Digitális Témahét 2018 Digitális Témahét 2019 Digitális Témahét 2020

Minden jog fenntartva © 2014 Kecskeméti Széchenyivárosi Arany János Általános Iskola

Cím: 6000 Kecskemét, Lunkányi János u.10.

Telefonszám: 76/478-557, 76/508-333. Tel. és fax: 76/478-549

E-mail: igazgato@keszeiskola.hu

Készítette: Szabó András