fejlec

VÉDŐHÁLÓ A CSALÁDOKÉRT A LAKÓTELEPI GYERMEKEKÉRT ALAPÍTVÁNNYAL

KÖRTE Közösség – Örökség – Természetesség – Esélyegyenlőség

EFOP 1.2.1-15-2016-00580

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma által közzé tett felhívásra, a Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesülettel közösen összeállított pályázatunkkal, közel 36 millió forintot nyertünk családi közösségeket támogató programjaink megvalósítására. A támogatás intenzitása 100%.

 

  1. márciusában indított projektünk 2019. február végéig tart és ezalatt a 24 hónap alatt szinte minden hétre jut program.

 

Programjaink elsődleges célja, összhangban a felhívás elvárásaival, a családi közösségek támogatása, erősítése. Ennek érdekében a családok minden generációját megszólító eseményeket szervezünk. Folyamatban lévő kiscsoportos foglalkozásaink, korunk aktuális kihívásainak leküzdéséhez ad támogatást. Ilyen például a Cybergyerek elnevezésű foglalkozás, amely a biztonságos netezést segíti vagy a Save Our Soul program, ami az öntámogatás képességét hivatott fejleszteni. A K-Téka Zöld Családok előadásai alatt pedig hasznos életvezetési praktikákkal gazdagodhatnak a résztvevők. Legnépesebb családi rendezvényünk a 3 Kihívás 3 a magyar igazság elnevezésű szabadidő sportnapunk.

Nyári táborainkat Kalandok és álmok címmel szervezzük. Táborozóinkkal Magyarország világörökségi helyszíneit keressük fel és hazánk természeti és épített értékeit ismertetjük meg. Reméljük, hogy utazásainkon és előadásainkon való részvételüket követően nemzeti öntudatuk is erősödik majd.

 

Kommunikációs felületeink:

www.védőhálóacsaládokért.hu

www.irkalapok.hu

www.facebook.com

angol

English

Védőháló

Diavetítés

NFU ESZA Széchenyi Terv mtm Tehetségpont Ökoiskola Határtalanul európai iskolagyümölcs-program Digitális témahét xclass Fenntarthatósági témahét Digitális Témahét 2018 Digitális Témahét 2019 Digitális Témahét 2020

Minden jog fenntartva © 2014 Kecskeméti Széchenyivárosi Arany János Általános Iskola

Cím: 6000 Kecskemét, Lunkányi János u.10.

Telefonszám: 76/478-557, 76/508-333. Tel. és fax: 76/478-549

E-mail: igazgato@keszeiskola.hu

Készítette: Szabó András